Medicum reumatoloogi vastuvõtt reumatoloogia

Reumatoloog

Medicum reumatoloogi vastuvõtt reumatoloogia

Uus teenus kesklinnas! Reumatoloogi vastuvõtt on abiks põletikuliste liigese- ja lihasehaiguste ning süsteemsete sidekoe haiguste diagnoosi ja raviga.

Reumatoloog aitab põletikuliste liigese- ja lihasehaiguste ning süsteemsete sidekoe haigustega seotud tervisemuredega

Reumatoloog tegeleb liigeste, lihaste ja süsteemsete sidekoe haigustega. Nende hulka kuuluvad mitmed põletikulised haigused, nagu reumatoidartriit, anküloseeriv spondüliit, podagra ja süsteemne erütematoosluupus. Reumatoloog uurib ja diagnoosib selliseid haigusi, arvestades patsiendi sümptomeid, meditsiinilist ajalugu ning vajadusel teostab erinevaid kliinilisi ja laboratoorseid uuringuid.

Peamiseks ülesandeks on reumatoloogil patsientide ravimine, et leevendada nende valu, vähendada põletikku ning parandada nende elukvaliteeti. Ravis kasutatakse nii erinevaid ravimeid, füsioteraapiat, liigeste süste kui ka muid ravivõtteid vastavalt haigusele ja patsiendi individuaalsetele vajadustele.

Lisaks diagnoosimisele ja ravile tegeleb reumatoloog ka patsientide jälgimisega pikema aja jooksul. See hõlmab regulaarseid järelkontrolle, et hinnata haiguse kulgu ja kohandada vajadusel raviplaani.

Reumatoloogil töötab tihedas koostöös ka teiste spetsialistidega, näiteks ortopeedide ja taastusraviarstidega, et anda patsientidele võimalikku parimat ravi. Teeme koostööd keeruliste haigusjuhtude lahendamisel.

Millal tasub reumatoloogi poole pöörduda?

  • Erinevate liigesevalude- ja liigesetursete korral (nii väikestes kui suurtes liigestes)
  • Kui esinevad kroonilised valusündroomid, laialdane valu
  • Osteoporoosi (luuhõrenemise) kahtlusel
  • Psoriaasiga patsientidel esinevate liigesevalude korral
  • Noortel pikka aega kestnud alaseljavalud (üle 3 kuu)
  • Varasemalt diagnoositud podagra ning analüüsides kõrgenenud kusihape, et hoida ära podagra teke
  • Varasemalt diagnoositud liigesehaiguse raviks ja jälgimiseks

Vastu võtab

Medicum reumatoloog. Aire Kiviväli

Dr Aire Kiviväli

Vastuvõtud

Reumatoloogi esmane vastuvõtt

105 €
Kesklinn

Reumatoloog viib tervisemure tuvastamiseks läbi põhjaliku hindamise, teeb vajalikud testid ja määrab individuaalselt kohandatud ravi. Visiidi raames teostame vajadusel liigeste ultraheli ja liigesesisesed süstid (hinnas).


Seotud uuringud

Kesklinn
Lasnamäe

Analüüse on võimalik anda nii arsti saatekirjaga kui tasulisena ilma saatekirjata. Tervisekaebuste korral soovitame kindlasti enne analüüside andmist külastada oma arsti.

Loe edasi >


Aja broneerimine

Analüüse võetakse jooksvas järjekorras ja eelnevalt registreerida ei ole vaja.
Saatekiri vajalik
Lasnamäe

MRT uuringuga saab inimkeha siseorganite pehmetest kudedest, närvidest, lihastest jne. teha kahe-kolmemõõtmelisi pilte. See võimaldab arstidel täpsemini tuvastada võimalikke muutusi organites ja diagnoosida erinevaid haigusi. Oluline on teada, et ei MRT uuringul kasutata ioniseerivat röntgenkiirgust, seega on protseduur ohutu ja ka valutu. 

Loe uuringust lähemalt >

Info kolleegile >


Aja broneerimine

+372 605 0759